csrf
Beverwijkheemskerkvoorelkaar logo
Beverwijkheemskerkvoorelkaar

Passen twee vrolijke broers bij jouw gezin?

Een lieve moeder nam contact met me op. Zij is op zoek naar het warme welkom dat zij ruim 35 jaar geleden zelf ervoer toen haar familie uit Afghanistan naar Nederland vluchtte. Haar ouders voedden hun 8 kinderen hier op, tot het hele gezin voor werk en studie naar Engeland verhuisde. Daar werkten zij allemaal verder aan een mooie toekomst. Inmiddels is de hele familie weer terug in Nederland en is het meisje van toen, nu zelf getrouwd en moeder van twee guitige ventjes. De jongetjes (3 en 4) zijn in Engeland geboren en oefenen flink met Nederlands praten. Tijdens mijn bezoek kwam de dame van de VoorleesExpres bijvoorbeeld gezellig samen lezen. Het is een liefdevolle en drukke bedoening bij deze familie. Iedereen woont bij elkaar in huis en helpt waar het kan. Maar alle familieleden hebben ook gewoon verantwoordelijkheden als werk, studie en gezin. Jullie hulp is daarom meer dan welkom! De jongen van 4 jaar is een nieuwsgierige, slimme jongen. Hij gaat met plezier naar school en verheugt zich op een lief gezin waar hij kan spelen. Zijn broertje van 3 jaar is lief en sociaal. Dit ventje heeft veel plezier op de peuterspeelzaal en begint al lekker Nederlands te kletsen. Beide kinderen maken makkelijk contact en houden van boekjes lezen, kleien, kleuren, auto’s en dino ’s. Wil jij dit gezin helpen door de jongetjes het warm welkom te bieden dat hun moeder destijds ook had? Laat het me dan snel weten. Wij zoeken een steungezin in Beverwijk of Heemskerk: -Waar twee gezellige broertjes af en toe welkom zijn; -We overleggen samen over de dag en frequentie; -Dat open staat voor extra speelmaatjes in huis; -Dat naast Nederlands ook Engels kan. Dit voor de momenten dat je elkaar even niet helemaal begrijpt. We hebben het liefst dat je veel Nederlands met de kinderen praat.

Lees meer

project

Beverwijk

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Een lieve moeder nam contact met me op. Zij is op zoek naar het warme welkom dat zij ruim 35 jaar geleden zelf ervoer toen haar familie uit Afghanistan naar Nederland vluchtte. Haar ouders voedden hun 8 kinderen hier op, tot het hele gezin voor werk en studie naar Engeland verhuisde. Daar werkten zij allemaal verder aan een mooie toekomst.
Inmiddels is de hele familie weer terug in Nederland en is het meisje van toen, nu zelf getrouwd en moeder van twee guitige ventjes. De jongetjes (3 en 4) zijn in Engeland geboren en oefenen flink met Nederlands praten. Tijdens mijn bezoek kwam de dame van de VoorleesExpres bijvoorbeeld gezellig samen lezen.

Het is een liefdevolle en drukke bedoening bij deze familie. Iedereen woont bij elkaar in huis en helpt waar het kan. Maar alle familieleden hebben ook gewoon verantwoordelijkheden als werk, studie en gezin. Jullie hulp is daarom meer dan welkom!

De jongen van 4 jaar is een nieuwsgierige, slimme jongen. Hij gaat met plezier naar school en verheugt zich op een lief gezin waar hij kan spelen.
Zijn broertje van 3 jaar is lief en sociaal. Dit ventje heeft veel plezier op de peuterspeelzaal en begint al lekker Nederlands te kletsen.
Beide kinderen maken makkelijk contact en houden van boekjes lezen, kleien, kleuren, auto’s en dino ’s.

Wil jij dit gezin helpen door de jongetjes het warm welkom te bieden dat hun moeder destijds ook had? Laat het me dan snel weten.

Wij zoeken een steungezin in Beverwijk of Heemskerk:
-Waar twee gezellige broertjes af en toe welkom zijn;
-We overleggen samen over de dag en frequentie;
-Dat open staat voor extra speelmaatjes in huis;
-Dat naast Nederlands ook Engels kan. Dit voor de momenten dat je elkaar even niet helemaal begrijpt. We hebben het liefst dat je veel Nederlands met de kinderen praat.

Praktische informatie

Project - 52 weken

Wekelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Beverwijk

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Buurtgezinnen.nl

Heemskerk

Heb jij eens per maand een logeerbed vrij?

Buurtgezinnen.nl

Deze jongen van 16 jaar woont samen met zijn moeder. Ze zijn op zoek naar een fijne plek waar deze knul eens per maand gezellig mag komen logeren. De vader van de jongen is een aantal jaren geleden, na een kort ziekbed overleden en hij mist mannelijke aandacht in zijn leven. Daarnaast is het voor de moeder ontzettend fijn om soms ook even stil te staan bij haar eigen proces en op adem te komen. Het is een sociale en actieve knul met een rustig karakter. Hij voelt zich het meest op zijn gemak bij kinderen die wat jonger zijn. Deze jongen gaat graag samen met vrienden naar buiten om te voetballen of wandelen. Binnenshuis is hij altijd te porren voor een (bord)spelletje en kan hij enorm genieten van een potje gamen of televisiekijken. Naar het bos, strand of samen vissen? Daar wordt hij ook erg blij van! Ben of ken jij dat gezin met ruimte in huis en hart waarnaar wij op zoek zijn? Laat het ons weten! We zoeken een steungezin in de gemeente Heemskerk/Beverwijk: -Waar deze jongen eens in de vier weken een weekend welkom is om te logeren; -Een tweeoudergezin met een betrokken vader heeft de voorkeur; -Met jongere kinderen heeft de voorkeur. Maar een actief stel waarvan de kinderen (deels) uit huis zijn mogen ook met alle liefde reageren; -Met huisdieren. Het is geen must, maar het zou wel erg fijn zijn.

Project
Heemskerk

Ernstig zieke moeder zoekt ondersteuning

Buurtgezinnen.nl

Buurtgezinnen Heemskerk/Beverwijk is al langer betrokken bij dit vraaggezin. Eerder werd dit gezin gekoppeld aan een steungezin in de buurt. Toen was de vraagmoeder in verwachting van haar jongste dochter en was zij op zoek naar ondersteuning i.v.m. bekkeninstabiliteit. Het is mooi hoe het steungezin deze moeder en haar jonge kinderen helpt op de momenten dat het nodig is. Helaas is op dit moment de bestaande ondersteuning niet meer voldoende. De moeder is herstellende van (borst)kanker en volgt allerlei medische behandelingen. Er staan nog twee operaties voor de deur. En ze is al zo ontzettend moe. ‘Hoe moet dit nu verder?’ Vroeg ze mij. ‘We kunnen het niet alleen!’ De huidige steunmoeder verwacht haar tweede kindje en kan niet structureel iets bieden. De familie van dit gezin woont helaas niet in de buurt en ze hebben niet veel bekenden om zich heen die kunnen helpen. De vader van de kinderen doet wat hij kan in de opvoeding en om zijn vrouw te ondersteunen. Maar hij is inmiddels ook uitgevallen op zijn werk. Het is hen allemaal te veel! De zoon (3) is een lieve en gevoelige jongen. Het meisje (1) is lekker op ontdekkingstocht. Een echte dreumes! Beide kinderen hebben behoefte aan rust en duidelijkheid. Maar ook aan liefde en geborgenheid. Ze gaan twee keer per week naar de kinderopvang, op dinsdag en donderdag. Ook gaat het jongetje op maandag- en vrijdagochtend naar de peuterspeelzaal. Heb jij eens in de twee weken op één van de andere dagen tijd voor deze lieve kinderen? Doordat de ouders klein wonen, komen de kinderen heel graag buiten! Ga jij met ze op pad? Wij zoeken een gezin in Beverwijk/Heemskerk: Dat beide kinderen op kan vangen; -Liefst eens per 14 dagen (een dagdeel) op woensdag, zaterdag of de zondag; -Waar deze kinderen af en toe mogen logeren, dan kunnen beide ouders even bijtanken; -Met aandacht, liefde, gezelligheid en mogelijkheid tot knuffelen. Bijzonderheden: -De jongste heeft nog 2 slaapjes per dag en de oudste slaapt bijna niet meer op de dag. -Voldoe je niet helemaal aan het profiel maar wil je wel meer weten? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Project
Heemskerk

Ondernemende knul zoekt contact!

Buurtgezinnen.nl

Voor een knul van 5 jaar en zijn ouders zoekt Buurtgezinnen betrokken, liefdevolle buurtgenoten. Zij zijn uit een andere plaats in Nederland naar Beverwijk (Broekpolder) verhuisd, voor het werk van de vader van het gezin. De moeder en haar zoon zijn actief, spontaan en creatief. Door de verhuizing zijn zij (nog) niet heel bekend hier. Ook kennen ze te weinig mensen, waar de moeder een beroep op kan doen. Wat ze momenteel hard nodig hebben: behulpzame, vriendelijke, gezellige mensen om zich heen! De jongen is ondernemend en nieuwsgierig. Hij groeit van één-op-één aandacht, is gek op wandelen/buiten zijn, boekjes lezen, klimmen en klauteren . Ben jij de familie die deze knul welkom heet? Wij zoeken een gezin in Beverwijk/Heemskerk: -Waar deze gezellige knul eens per week gezellig kan komen spelen. (dagen in overleg); -Dat sportief en ondernemend is; -Waar de knul zichzelf kan zijn en de mogelijkheid krijgt om van anderen te leren. Bijzonderheden: We komen graag in contact met opa’s (met/zonder kleinkinderen), die zich aangesproken voelen om de jongen en zijn ouders te leren kennen en willen helpen.

Project
Beverwijk

Vrolijke kletskous zoekt steungezin!

Buurtgezinnen.nl

Buurtgezinnen zoekt voor een meisje van 6, een liefdevol steungezin in de buurt. Zij groeit op bij haar moeder en is de grote zus van een pasgeboren zusje. De moeder heeft een stressvolle periode achter de rug en woont sinds kort allen met haar dochter en de baby. De zwangerschap en bevalling waren zwaar voor deze moeder en zij moet nog flink herstellen. Op dit moment mag het meisje met een klasgenootje mee naar school, dankzij een lieve moeder in de buurt. En dat is super fijn! Helaas kan deze lieve medemoeder niet structureel een steungezin zijn. Terwijl extra hulp wel heel erg gewenst is, omdat de moeder weinig tot geen mensen om zich heen heeft op wie zij een beroep kan doen. De moeder van dit meisje gunt haar dochter een fijn gezin waar ze wat extra aandacht krijgt. In die tijd kan haar vermoeide moeder een beetje op adem komen. Toen ik aan het meisje vroeg; “Wil je af en toe na school bij een ander gezin spelen?” Antwoorde ze volmoedig: “Ja, dat wil ik wel!” Het meisje is een vrolijke kletskous, die makkelijk contact maakt. Ze is gek op klimmen, klauteren, graag buiten, puzzelen, verven, dansen en dieren! Worden jullie de rots in de branding voor dit gezin? De moeder is jullie nu al dankbaar! En het meisje kijkt ernaar uit om samen met jullie leuke dingen te doen. Wij zoeken een gezin in Beverwijk/Heemskerk: -Waar het meisje eens per week of om de week kan komen spelen; -Dat haar ook heet op maandag, dinsdag of donderdag (na schooltijd 1430). Bijzonderheden: -Het meisje spreekt twee talen; Nederlands en Engels.

Project

Anderen bekeken ook

Heemskerk

Heb jij je 10.000 stappen al gemaakt?

De Hartekampgroep

Plaats: Heemskerk, De Cirkel 1, Heemskerk Wanneer: In overleg - tijden in overleg, verwachte duur 1 uur en 30minuten. Op zaterdagochtend organiseren wij 4x per jaar een wandeling door park Assumburg en omgeving . En jaarlijks lopen wij mee met de avond4daagse Heemskerk. We willen heel graag meer wandelingen organiseren en zoeken hiervoor meer vrijwilligers die willen meelopen. De wandelingen zijn gemiddeld rond de 3 kilometer, sommige cliënten hebben een steuntje nodig in de vorm van een arm, rollator of rolstoel. Heb jij tijd een paar uurtjes per jaar?

Structureel
Beverwijk

Cliënten vervoer ( intern )

Viva! Zorggroep, locatie Huis ter Wijck

Waarom vrijwilligerswerk? Iedereen heeft zijn eigen, persoonlijke reden om aan de slag te gaan als vrijwilliger. Wellicht vind jij het leuk om met jouw talenten en vaardigheden iets te kunnen betekenen voor een ander. Of wil je graag op een laagdrempelige manier ontdekken of werken in de zorg iets voor jou is? Het belangrijkste is dat je hart hebt voor onze bewoners en het leuk vindt om samen met hen een waardevolle, leuke invulling aan jullie dag(deel) te geven. Daarnaast is vrijwilligerswerk leerzaam, staat het goed op je cv en bouw je leuke, nieuwe contacten op met collega’s (vrijwilligers en medewerkers) en bewoners . WAT ZOEKEN WIJ? Cliënten van en naar de fysiotherapie ruimte te brengen en halen in woonzorg locatie Huis ter Wijck. Het gaat om de groep die op donderdag middag van 13.30 uur -16.15 uur hulp nodig hebben om van appartement naar Fysio te komen en weer terug. . Wat bieden wij? Indien je méér dan 25 uur per jaar bij ViVa! als vrijwilliger werk, kun je bovendien rekenen op: Een vrijwilligersovereenkomst met een ongevallen en WA-verzekering; Goede begeleiding en de mogelijkheid om deel te nemen aan passende cursussen; Leuke feesten/bijeenkomsten voor de vrijwilligers; Een gratis lidmaatschap op de ViVa! Ledenservice en daarmee de mogelijkheid om (met korting) gebruik te maken van een uitgebreid pakket aan diensten. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij uw belastingaangifte, of korting op de sauna of een fitnessabonnement. Ben je inmiddels ook zo enthousiast geworden? Mail of bel voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Structureel
Jongeren
Heemskerk

Sportieve vrijwilligers gezocht

SPG In het Zadel

Stichting paardrijden gehandicapten In het Zadel biedt op maandag paardrijlessen aan mensen met een beperking. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Vrijwilligers die niet bang zijn voor pony's en paarden en het leuk vinden om te gaan met enthousiaste ruiters die graag willen paardrijden, maar daarbij hulp nodig hebben. Die hulp kun jij bieden door hetzij de paarden te zadelen of door ze vast te houden tijdens de les. Niet alle ruiters kunnen namelijk geheel zelfstandig het paard leiden en stellen de hulp van de vrijwilligers erg op prijs. Ook als je niets weet van paarden, geen probleem. Onze coördinatoren zorgen ervoor dat je alles leert wat je nodig is. Kom het eens langs op maandag en probeer het voor 3 weken. Wij geven les van 09.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt zelf bepalen of je 's morgens of 's middags een paar uur wilt helpen. En als meevaller, door het meelopen in de lessen doe je ook nog conditie op.

Structureel
Jongeren
Haarlem, Zandvoort, Dijk en Waard, Alkmaar, Bergen (NH.), Lisse, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Haarlemmermeer

Help ons met onze social media campagnes

Stichting Humblebees

Stichting Humblebees is een kleine Haarlemse stichting die zich inzet voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Ieder weekend organiseren wij logeer weekenden vol met leuke activiteiten voor onze deelnemers en vrijwilligers. Wij zijn hard opzoek naar iemand die het leuk vindt om ons te helpen een social media campagne op te zetten. Iemand die handig is in het maken van leuke posts over onze weekenden en ons kan helpen bij het aan trekken van vrijwilligers en donaties. Ben jij die marketing of social media kenner en heb je een paar uurtjes over? Laat het ons weten en wordt onderdeel van ons leuke team!

Project
Jongeren
Heemskerk

Chauffeur bij Dierenambulance Kennemerland

Dierenambulance Kennemerland

Heb jij een groot hart voor dieren en wil je graag iets betekenen voor onze harige vrienden in nood? Bij ons is geen dag hetzelfde. De Dierenambulance Kennemerland in Heemskerk is dringend op zoek naar rijders voor op onze ambulances. Bij de dierenambulance help je dieren in nood en zorg je ervoor dat ze de hulp krijgen die nodig is, bijvoorbeeld door ze te vervoeren naar de dierenarts en vervoeren van zwerf- en wilde dieren naar een opvang. Het komt ook wel eens voor dat een dier overleden is en dat je deze dan moet ophalen. Het werk op de dierenambulance is afwisselend, uitdagend en ontzettend dankbaar. Wij zijn vooral op zoek naar rijders voor de avond en nacht en weekenden, waarbij je dan vanuit huis werkt. Werkdagen en -tijden in overleg en er heerst een fijne werksfeer. Wij verzorgen je opleiding en voor een gedegen inwerktraject, en gaan ervan uit dat wij voor langere tijd met jou een verbintenis aangaan. Wij vragen mensen met een grote affiniteit met dieren, goede sociale en communicatieve vaardigheden en die zich samen met de andere vrijwilligers willen inzetten voor het goede doel. Sluit je aan bij ons team en zorg voor een betere wereld voor onze harige vrienden! De Dierenambulance Kennemerland is 24/7 paraat met 2 ambulances en een reserve-ambulance. Wij zijn gevestigd in Heemskerk. Meer weten over ons? Kijk op www.dierenambulancekennemerland.nl

Structureel
Heemskerk, Beverwijk

Juist nu. Mantelzorgers zoeken jou!

MantelZ, Centrum voor Mantelzorg

Heb jij een uurtje over? Geef het dan aan een ander! Wie voor een ander zorgt, is zo nu en dan hard aan een time out toe. Mantelzorgers zorgen soms dag en nacht voor hun naaste. Dit vraagt veel van hen. Om de zorg vol te kunnen houden, is het belangrijk dat ze af en toe een uurtje of langer kunnen ontspannen. Wij zoeken mensen die de mantelzorger tijdelijk willen vervangen. Iedere situatie is anders, dus kijken we samen wat past. Meestal gaat het om een uurtje per week. Spreekt dit jou aan? Wij zijn op zoek naar mensen die het hart op de juiste plaats hebben. Bel gerust voor extra informatie over deze vacature en andere mogelijkheden. Heb je tijd over en wil je wat betekenen voor een ander? Neem contact op met mij! Goed om te weten: * We werken alleen met matches die wederzijds zijn, zo is het voor iedereen waardevol * Kun je een keer niet? Dan is dat geen probleem * We gaan samen naar het kennismakingsgesprek * We waarderen je inzet als vrijwilliger bij MantelZ, centrum voor mantelzorg enorm. Je krijgt een gratis lidmaatschap van ViVa! Ledenservice. Aan het eind van het jaar ontvang je het zelfde kerstpakket als de medewerkers van ViVa! Zorggroep en MantelZ

Structureel
Beverwijk, Haarlem

Als gezinsmaatje beteken je meer dan je denkt

STG vrijwilligershulp & mantelzorg

Gezocht Gezinsmaatjes Als gezinsmaatje van STG kun je veel betekenen voor een heel gezin. Regelmatig komen er vragen bij STG binnen van ouders met een kind met een beperking of van een gezin waarvan de ouders een licht verstandelijke beperking hebben. Zij zijn dan op zoek naar extra ondersteuning thuis. Denk bijvoorbeeld aan: • ondersteunen bij het maken van huiswerk, • extra handen tijdens een middag na schooltijd of in het weekend, • het aanleren van (sociale) vaardigheden of • meegaan naar een sportclub. Tijdens het 1 op 1 contact ben je bij het gezin thuis. Een spelletje doen, maken van een praatje of een activiteit buiten……… Leuk, eenvoudig en vooral héél dankbaar! Want jouw activiteiten met het kind hebben namelijk effect op de rest van het gezin. Het contact kan elke week zijn, maar ook eenmalig. Je wordt gekoppeld aan iemand met een verstandelijke beperking en/of autisme verwante stoornis. Begeleiding vind op de achtergrond door een gezinsbegeleider en/of STG plaats. De doelgroep kan voor sommige mensen een uitdaging zijn. Om je hierbij te ondersteunen hebben wij een breed scholingsaanbod, waar je als vrijwilliger gratis aan kunt deelnemen. We zoeken iemand die: • geïnteresseerd is in de ander • initiatief kan nemen • duidelijkheid kan bieden • geduld heeft en de tijd neemt om een contact op te bouwen. Dag, tijd en frequentie is in overleg af te spreken. Wat krijg je ervoor terug? • onvergetelijke momenten en een mooie glimlach • je maakt deel uit van een enthousiast team van vrijwilligers, professionals en stagiairs bij STG/SIG. • ondersteuning vanuit STG/SIG • kosteloos kunnen volgen van scholingsbijeenkomsten. • een kerstattentie en jaarlijkse borrel voor vrijwilligers.

Structureel
Jongeren
Heemskerk

Wandelvrijwilligers gezocht

ViVa! Zorggroep

We zijn op zoek naar vrijwilligers die op dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 een ommetje willen maken met bewoners van woonzorglocatie Sint Agnes in Heemskerk. De bewoners kunnen zelf helaas niet naar buiten omdat zij rolstoelgebonden zijn. We zijn al met een leuk groepje vrijwilligers maar helaas moeten we nog iedere dinsdag bewoners teleurstellen dat zij niet mee kunnen. Daarom zijn we op zoek naar jou zodat we andere bewoners ook blij kunnen maken. Er loopt ook altijd een vaste medewerker mee en jullie drinken na afloop gezellig een kopje koffie/thee met de bewoners. Houd je van wandelen en gun je de bewoners een lekker ommetje? Dan horen we het graag! Onze vrijwilligers zijn verzekerd en je krijgt een gratis lidmaatschap van onze ViVa! ledenservice, ook ontvang je een kerstpakket voor je inzet. We waarderen onze vrijwilligers enorm en zullen ervoor zorgen dat je de juiste begeleiding krijgt tijdens het vrijwilligerswerk. Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met vriendelijke groet, Iris Dekker Coördinator vrijwilligers

Structureel
Jongeren
Heemskerk

Wie rijdt een uurtje mee op de bus?

De Hartekampgroep

Voor de dinsdagmiddag van 14.30 - 16 uur zoeken wij een vrijwilliger die mee wil rijden op de bus. Met cliënten rijden wij een rondrit , meestal richting de pier van Wijk aan Zee. De bus wordt bestuurd door een chauffeur van de Stichting Vrijwilligers Vervoer. Jij rijdt voor de gezelligheid mee en helpt de cliënten in en uit de bus samen met de chauffeur. Na afloop wordt er gezamenlijk met de andere vrijwilligers een kopje koffie gedronken en bijgekletst. Het kan ook om de week, dit is aan jou. De Hartekamp Groep De Hartekamp Groep werkt aan een goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking. De Hartekampgroep is er om mensen met een beperking te helpen om zich te ontwikkelen op een manier die zij zelf kiezen. Ruimte om zich te ontwikkelen midden in de maatschappij. Daarbij zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilligers die samen activiteiten organiseren of hun hobby delen met de mensen met een beperking en op pad gaan. Als vrijwilliger krijgt u achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek degene die u gaat ontmoeten. Wij maken gebruik van een vrijwilligersovereenkomst waarin de rechten en plichten zijn opgenomen maar ook waar u op kan rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd. Verder krijgt u scholingsmogelijkheden, feestavond en een kerstpakket aangeboden.

Structureel
Heemskerk

Wandel je een uurtje mee?

De Hartekampgroep

Heerlijk even naar buiten! Voor ons heel vanzelfsprekend maar niet voor iedereen. Wij zoeken nog iemand die mee wandelt met cliënten op dinsdagmiddag van 15 -16 uur. Met twee doorgewinterde vrijwilligers ga je op stap, dus je loopt gezellig in een klein groepje. Alle cliënten zitten in een rolstoel. Na afloop drinken we gezellig nog een drankje in de foyer van de cirkel. De Hartekamp Groep de Hartekamp Groep werkt aan een goed leven voor mensen met een (verstandelijke) beperking. De Hartekampgroep is er om mensen met een beperking te helpen om zich te ontwikkelen op een manier die zij zelf kiezen. Ruimte om zich te ontwikkelen midden in de maatschappij. Daarbij zijn vrijwilligers onmisbaar. Vrijwilligers die samen activiteiten organiseren of hun hobby delen met de mensen met een beperking en op pad gaan. Als vrijwilliger krijgt u achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek degene die u gaat ontmoeten. Wij maken gebruik van een vrijwilligersovereenkomst waarin de rechten en plichten zijn opgenomen maar ook waar u op kan rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd. Verder krijgt u scholingsmogelijkheden, feestavond en een kerstpakket aangeboden.

Structureel